Det här stället har flyttat!

Life No Comments »
 • english
 • swedish

Om du fortfarande följer den här bloggen, låt mig tala om att den har flyttat till ett nytt ställe: www.silverserpent.net
Den här sajten kommer att ändra URL och bli någonting annat, troligen en personlig fotoblogg, men om du fortfarande vill hålla reda på vad jag sysslar med, uppdatera din feed till: http://silverserpent.net/feed/
Tack! Ses snart! :)

Glad Påsk!

Life 2 Comments »
 • english
 • swedish

Det här var en idé, som verkade svårgenomförd även i teorin. I verkligheten var det mycket svårare… :gig:
Men det blev bra! Glad Påsk! :sun:

Kontrast 2012

Portfolio, Web No Comments »
 • english
 • swedish

Ni tänker väl inte missa Kontrast 2012, science fiction- och fantasykongressen, som äger rum 5-7 oktober på hotell Gillet i Uppsala? :dragon:

Jag fick det stora nöjet att ta fram en grafisk profil för Kontrast. Allt som allt blev det två loggor. En formellare och en mer “spejsad” (pun intended, höhö), som förhoppningsvis hamnar på t-shirts och diverse annat.
Hemsidan är en grundlig revampning av det redan befintliga WP-temat Coraline.
Mer design för Kontrast 2012 kommer att dyka upp så småningom. :nod:

Om jag själv ska åka dit? Hmm, troligen. Har inte bestämt mig helt ännu, men det kliar i fingrarna. OM jag kommer kan i alla fall Kontrast räkna med att jag släpar med mig en fet väska med kostymer. Kongress/konvent = en helt laglig anledning att klä ut sig i min värld! 8)

Inspirea

Portfolio, Web No Comments »
 • english
 • swedish

InspireaDetta är en WordPress-sajt, som jag designat åt Inger Nilsson-Välimaa och hennes sida Inspirea.info. Tanken var att förmedla en känsla a frid och frihet. Inger hade mycket specifika önskemål om förgätmigejen och fiskmåsen. Resultatet blev det ni ser här. :)

Isshow i Uddevalla

Portfolio No Comments »
 • english
 • swedish

Pågår just nu: Beställ biljetter till Uddevalla konståkningsförenings isshow via SilverSerpent.net!
Beställningssystemet, som jag designat, har legat uppe ett tag och snart är det dags för showen så det är väl på tiden att jag flaggar för det även här.
Se till att skaffa biljetter innan de tar slut! Förra årets show vad spektakulär! ;)

Du kan även beställa biljetter till elitseriefinalen i konståkning här.

Måndag!!!

Life No Comments »
 • english
 • swedish

Kära blogg, nu var det länge sedan jag hade tid att uppdatera dig. Nu är det både vår och en ny vecka så jag tänkte kicka igång med ett gäng uppdateringar! :sun:

Djur

Portfolio No Comments »
 • english
 • swedish

Inlägget som skulle ha blivit “Mer höst – del 2” blev istället en post med djurtema. Här kommer alltså en blandning av vad som springer, krälar och flyger runt mitt hem. ;)

Koltrasten jagade jag med kameran i flera dagar innan jag fick en bra bild. Den är riktigt skygg och jag försökte redan förra året få en bild på en koltrast (oklart om det är samma som återvänder) bland alla röda bär, men gick bet. Dock inte den här gången! :go:

Katterna fick vara med på ett hörn igen (för de är för fina för att inte ta bild på). :pet:
Bilden på Gizmo är det första fotot jag laddar upp som är taget inomhus i fotokategorin. Över lag är det svårare att få till bra porträttbilder på Gizmo. Han är gruppens pajas och larvar sig hellre än han sitter vackert och tittar in i kameran. :gig:

Den lilla snoken måste också nämnas för den är ett exotiskt inslag i det hela. Det är inte ofta jag hittar orm på tomten. Giftig eller ej – jag kan säga att pulsen kommer igång ordentligt när en orm väser åt en, även när det är en liten en. :phew:

Fler solnedgångar

Portfolio No Comments »
 • english
 • swedish

Mina “Skyscapes” börjar bli en liten serie med bilder. Häftiga solnedgångar är som naturens eget fyrverkeri. Så spännande att titta på. :wow:

Mer höst

Portfolio 1 Comment »
 • english
 • swedish

Så här års myllrar det ut höstbilder av färgglada löv på nätet ungefär på samma sätt som det strömmar ut bilder på blommande körsbär från Japan om våren. Jag tänkte därför inte ladda upp några färgglada träd (även om ett rött löv visserligen smög sig med), utan dela med mig av andra saker som också hör hösten till. :fairy:

Höstsjäl

Life, Portfolio 1 Comment »
 • english
 • swedish

Jag älskar hösten! Färgerna är det bästa jag vet så här års och dessutom är Halloween på ingång. Härliga tider! :pumpkin:

För att fira höstens intåg har jag äntligen en ny bild att visa upp. Det var säkert över ett år sedan jag senast fick för mig att göra något liknande, vilket kan skyllas på olust och bristande konstnärlig inspiration, bland annat, men nu, minsann, fick jag äntligen skapat något nytt.
Och då får man bli smått nöjd med sig själv, eller hur? Det är härligt när den gamla andan börjar hitta tillbaka. :nod:

Annars har det varit dött här i bloggen igen av olika anledningar. Kan väl säga att en viss person (ehem, jag såklart) har svårigheter att bestämma sig för vad som känns roligt/meningsfullt att göra eller inte. Att sätta sig på torra land i tryggt förvar med ett stadigt jobb, som säkert ger inkomst, är ett alternativ, men den konstnärliga själen vill hellre ge sig ut och simma på djupt vatten och slåss med några hajar för att bli lycklig än tjäna pengar i första hand. Så… Beslutsångest. :P
Vi får väl se vart det leder. Ska i alla fall försöka ta lite bättre hand om bloggen från och med nu. ;)