Paris i foton

Travel Add comments
  • english
  • swedish

Okej, jag har sorterat genom alla 500+ bilder som följde med mig hem från Frankrike och detta är vad jag valde att visa upp för världen. Bilderna är inte direkt i kronologisk ordning, men jag har försökt sortera in dem i grupper som passar tillsammans. Enjoy. 8)

Notre Dame

Inte direkt som Disneyfilmen, men ändå imponerande. Vem kan motstå ett gäng gargoyles? :D

Montmartre

Jag gillade det där uppe, tror jag. Det var mysigt. Enda stora missen (enligt mig) var att kyrkogården hade hunnit stänga. Det lilla vi kunde se in var emellertid bland det läskigaste och fräckaste jag sett i kyrkogårdsväg. :O
Oturligt nog fick jag inga direkt bra bilder därifrån. :meh:

Musée du Louvre

Det var så STORT. Vi gick inte in, men vi gick hela vägen till Triumfbågen. Det var en lååååång prommenad. :eh:

Sainte-Chapelle

En kyrka. Och vilken kyrka det är. Mycket vacker, verkligen. Vi gick upp för ett par slingrande trappor och sen kom vi ut och såg detta. Det var som: Wow! :wow:

Les Invalides

Vi hittade Napoleons grav. Den var… Tja, jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Den var för mycket och samtidigt häftig på något makabert sätt. :O

Andra bilder från Paris.

Inklusive Eiffeltornet och andra saker jag fann intressanta. ;)

One Response to “Paris i foton”

  1. Fredrik Says:

    Jepp finns minst sagt mycket att se i Paris :) Ville bara haka på och konstatera det :P

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »