Simba 1998-2010

Life Add comments

Idag, ungefär kvart i två på dagen, insomnade en kär medlem av Kattmaffian. Simba skulle ha fyllt 12 år 1 november, men nu blev det inte så. Hjärtfelet som upptäcktes i början på sommaren har gjort honom allt mer sjuk tills det idag blev dags att låta honom somna och slippa ifrån det hela.

Jag tycker det är hemskt. Och jag är så fruktansvärt ledsen.
Det känns som om jag förlorat en del av min familj och hur mycket jag än försöker tänka att det var bäst så här så hjälper det inte. Jag kommer aldrig mer få se mitt lilla håriga monster igen.
Han kommer aldrig igen att krafsa på dörren när han vill in. Aldrig mer håra ner mina kläder så att de blir helt gulvita av päls. Aldrig mer ropa på mig under mitt fönster för att han vill ge mig en sork i present. Aldrig mer åla sig runt mina ben som en tokig när han vill ha mat. Aldrig mer ligga som en stor, luddig klump uppe på elementet om vintern.
Altantrappan kommer för alltid vara tom.

Allting känns tomt. Så hemskt tomt.

3 Responses to “Simba 1998-2010”

 1. Ann Nilsson Says:

  :pity: Kram på dig djurvännen…
  /Ann

 2. Maria Says:

  Aw, jag beklagar :( Vilken fining.

 3. Jenny. F. Says:

  Det är en stor förlust!

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »