A basket full of Autumn

Portfolio Add comments
 • english
 • swedish


A basket full of Autumn

Is it only me or does this look kinda like a post card? I think it does. In a good way. :gig:

It’s a really colourful autumn this year which is very enjoyable in my opinion. I like autumn. It’s my favourite time of year. <3
The only bad thing about autumn is that it can get really cold – and this year’s autumn is a cold one.
I like mild autumns better, but you can’t get everything you wish for. The colours are lovely anyway you look at them. You just have to wear thicker clothes. :gig:

And yes… Pumpkins. Pumpkins are so much fun, if you ask me. I mean, they’re orange! How can you not like them? :D
Good job, mom, growing them in the garden. ;)

2 Responses to “A basket full of Autumn”

 1. Ann Nilsson Says:

  Hösten är också min favorit <3
  Jag tycker att det händer otroligt mycket på hösten, inte som på våren då allt växer och allt går en förbi om man inte ligger platt på magen och tar sig tid att beskåda växandet. Hösten kan jag däremot se överallt, både på avstånd och nära och dessutom luktar det gott, speciellt i skogen. Det är melankoliskt på ngt bra sätt, kanske en bekräftelse att man själv är "kvar" medan annat tynar bort (usch som jag låter) :blah:

  Nåja, höst är bäst. När jag bodde i Belgien vardet bästa jag visste att stå på kajkanten mitt i stormen och verkligen känna elementen: vinden, vattnet, kylan… och nu att jag bor 2 sec. från havet, tar jag mig knappt ut. Suck. livet säger jag bara vore bättre utan alla måsten, sladdar och dessa krånglande datorer. Jag ger upp ang. datorer, jag byter till Mac som sista försök. Sedan får det vara, funkar det inte då, så blir det utan! Det känns som vi överbelastar oss själva med teknik som bör hjälpa oss i vår vardag. Men -as a matter of fact- verkar denna teknik endast ta upp mer av vår tid och krångla till det ännu mer. Så "himla" underlättande är den inte längre, snarare har tekniska prylar blivit vår huvudbry.
  Heja Hösten!
  /ann :pity:

 2. Daniel A. Says:

  Pumpor är roliga för att de är orangea. Och oranget är roligt för att det påminner om apelsiner… ;)

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »