Från kub till trattus!

3D Add comments

Jag har nu officiellt döpt min varelse till “Trattus”. Observera att detta dock bara är rasnamnet. På latin: Trattus trattus. :gig:
Han har inget eget namn. Eftersom det är en stumfilm mer eller mindre så jag ser ingen direkt idé med namn. (Det hindrar emellertid inte mamma och pappa från att hitta på alla möjliga kreativa – och mindre kreativa – namnförslag.) ;)

Hur som helst är trattusen gjord av en kub. Det var seriöst det jobbigaste jag gjort på hela projektet. Men jag lärde mig använda Extrude till slut och det var väl bra på sitt sätt. Men JOBBIGT var det! XD

Det går framåt nu i alla fall. Trattusen ska inte vara ute och gå särskilt mycket så jag filar på hans walks cycle just nu. Dvs. jag keyframear precis ALLT. Öron, ögon, tassar, svansen, allt. Det tar lite tid, men blir faktiskt bra nu. :D
Förhoppningsvis blir jag klar med gå-scenen innan jag stupar av trötthet i natt och så kan jag kanske till och med rendera den scenen medan jag sover inatt. Det vore SUPER! :gimme:
(Så länge ingenting går fel såklart. Men när senast gick allting rätt ifrån början, va?) :hmm:

One Response to “Från kub till trattus!”

  1. David Says:

    Va fint!
    Det ser trevligt ut, ska bli spännande att se filmen.

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »