Outer Space Girl

3D Add comments

Jag har nu placerat ut mina planeter. Den som spanar in storyboardet med sin ganska otydliga teckning av solsystemet kommer att känna igen sig. ;)
Mitt solsystem har två solar. Det är lite coolt. :)

Svårt att få till perspektivet egentligen. I riktiga rymden ligger ju allting sjuuuukt långt från vartannat. Men det går ju inte att ha en film där man åker genom en tom rymd heller! Det vore ju tråkigt. Så här får man trixa lite med storleken på objekten och helt enkelt göra så som det ser snyggt ut.
Inte riktigt säker på hur jag ska göra med stjärnor ännu. Att lägga in prickar på en platt bakgrund blir inte alls bra. Funderar på om jag ska göra många små lysande glober istället. Med betoning på SMÅ. Kan nog bli bra. :?:
Men det får bli senare idag. Nu är jag trött. :swoon:

One Response to “Outer Space Girl”

  1. Anders Nilsson Says:

    Riktigt snygg textur på jorden Maria!
    Får man fråga hur du gjort blir ju sugen på att skapa planeter när man ser din versionav jorden=)

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »