Undersökning om boktrailers

School Add comments
Undersökning om boktrailers

Min C-uppsats handlar om boktrailers och nu har jag gjort en undersökning, som ska ta reda på vad människor tycker och tänker om boktrailers. Alla som ser detta får gärna ge sig på att fylla i den. Klasskompisarna kan behöva ett avbrott, kanske? ;)
De som vill får även sprida den vidare till folk de tror kan tycka det skulle vara roligt att svara på frågor om sitt bokläsande. :nod:

Länk till undersökningen

10 Responses to “Undersökning om boktrailers”

 1. Ann Nilsson Says:

  Hej Maria

  Jag fyllde in första sidan, fick tack för svar och en uppmaning att fortsätta till nästa sida, lyckades dock ej: antingen kommer jag tillbaka till första sidan eller så finns alternativet att skapa en egen formulär :?:
  Jag försökte detta två gånger, du hittar därför en dubblett (kvinna, 35-44) som du bör ignorera.
  /Ann

 2. \m/ Says:

  Du missade instruktionen där det står att länken till nästa sida alltid finns längst ner på sidan? Den är stor och blå så att den syns, men tyvärr måste du scrolla ner till den. :)

 3. Mikael Blomqvist Says:

  Riktigt bra struktur och frågor på undersökningen! Dock insåg jag, efter att ha sett alla trailers, att jag borde ha gett Shiver ett högre betyg… Tror jag gav den en tvåa men den förtjänar egentligen en fyra… :/

 4. \m/ Says:

  Roligt att du gillade undersökningen, Mikael! Jag noterar att du ville ge Shiver en 4:a istället. ;)

 5. Mikael Blomqvist Says:

  Perfekt! :D

 6. Ann Nilsson Says:

  Hej Maria

  Jag missade ej, hade scrollat, och väntat, men icke, nix. Men jag kan försöka igen senare.

  /Ann

 7. Ann Nilsson Says:

  Hej igen

  nu fungerar det, hade dock tidigare inget “blågrått” fält och länk under, så ngt var på tok, men nu fungerar det utmärkt!
  /Ann :D

 8. Ann Nilsson Says:

  Hej Maria

  jag har många läsvänner, får jag lägga upp din länk på Facebook, så att de också kan delta?
  /ann

 9. \m/ Says:

  Absolut! Det får du gärna göra. :D
  Skönt att den funderade nu. :nod:

 10. Ann Nilsson Says:

  hej

  undersökningen ligegr på FB med direkt länk dit, samt med länk till din portfolio, så nu hoppas på irvigt deltagande! :gimme:

  /Ann

Leave a Reply

:) :D ;) :O more »